Подкаст «Реве та стогне ресторатор»
- Видавець
- Рік
- 2022 – 2023
- Кількість випусків
- 12
- Слідкувати
«Реве та стогне ресторатор» — це перший український ресторанний подкаст. Запустила його компанія Poster разом з Сашком Боїмом та Лейлою Туваклієвою. У цьому подкасті Сашко та Лейла будуть говорити з українськими рестораторами про те, як вони ведуть бізнес, про маркетинг та тренди в рестораціях, продукти та кухню, успіхи та факапи.
Випуски
- #12 Тимур Габуєв про роботу борт-провідником, «Дідову Хатчину» та проблеми з кухарями
- #11 Павло Гук про Pure & Naive, вино та IT-підхід у ресторанах
- #10 Євген Клопотенко про свій ресторанний бізнес, casual fine dining, планування та хейт
- #9 Володимир Ярославський про перші кроки в ролі кухаря, ресторани України та стажування закордоном
- #8 Андрій та Тетяна Микитин про Cheese Bakery, закриття закладу та сімейний бізнес
- #7 Фелікс Безрук про американо, розчинну каву та кар‘єру бариста
- #6 Міралі Ділбазі про свій шлях, високу кухню в Україні та експерименти
- #5 Алекс Купер про можливості під час війни, мотивацію та системність у бізнесі (1 серія)
- #4 Лейла і Сашко про перегрітий ринок Львова, київський сервіс та волонтерство
- #3 Ігор Сухомлин про 90-ті, нові формати, неймінг та керування бізнесом від “громадянина Бессарабки”
- #2 Ілля Сьомін про шлях від скейтера до шеф-кухаря, Food spot та смачні бургери
- #1 Анна Завертайло про Honey, інвестиції, команду та маркетинг