В цьому епізоді ми поспілкувались з Павлом Гуком — ресторатором, співзасновником винного бару та бістро Pure & Naive. Поговорили про подвійний формат його закладу, заробіток на вині та фудкост в цілому. Зокрема, Павло розповів про свій IT-підхід в ресторанному бізнесі та плануванні.
🎬 План подкасту:
- 00:00 — Вступ
- 2:29 — Хто такий Павло Гук?
- 3:49 — Павло Гук про Асамблею та Pure & Naive
- 7:33 — Чи змінився Pure Naive за 2,5 роки?
- 8:51 — Як Pure & Naive знайшов свою цільову?
- 11:31 — Гук про вино в Pure & Naive та про борщ
- 14:12 — Павло Гук про хороший та поганий продукт
- 16:45 — Про продукти, меню, фудкост та заробіток на вині
- 19:48 — Про Breakfast Club в Pure & Naive
- 22:35 — Доставка
- 24:24 — Про фінансовий модуль Poster
- 25:02 — Про бургер з Pure & Naive, веганську та сезонну їжу
- 30:50 — Гук про створення меню
- 33:48 — Про сніданки в Breakfast Club
- 37:30 — Гук про шефа
- 41:53 — Про делегування
- 46:23 — Про те, як Гук слідкує за трендами
- 49:50 — Гук про насиченість ресторанного ринку
- 54:43 — Про вино
- 1:01:11 — Про українські продукти й страви та культурний продукт
- 1:05:55 — Гук про соціальні проєкти
- 1:13:30 — Гук про партнерство в Pure & Naive, про IT-підхід в ресторанному бізнесі та планування
- 1:19:38 — Гук про те, як розвиває свій смак
- 1:21:50 — Поради рестораторам
- 1:29:50 — Конкурс