В цьому епізоді ми поспілкувались з шеф-кухарем Тимуром Габуєвим. Поговорили про його досвід роботи в «Дідовій Хатчині», а саме про вівчарство, свіжину та локальні страви. Зокрема, Тимур розповів про плани на майбутне та ідею щодо власного закладу.
🎬 План подкасту:
- 00:00 — Вступ
- 1:45 — Тимур Габуєв про себе, період міжробіття та Київ
- 5:34 — Тимур про гори, «Дідову Хатчину» та про те, що він там робив
- 12:54 — Тимур про худобу, вівчарство та свіжину
- 18:14 — Тимур про те, як у горах сповільнюється час
- 22:00 — Тимур про те, що взяв з собою з гір та «Дідової Хатчини»
- 24:02 — Тимур про роботу борт-провідником та свій шлях до кухаря
- 32:27 — Тимур про професію шеф-кухаря
- 33:50 — Тимур про ідею власного закладу
- 36:55 — Про поп-ап у львівському закладі «Товариство», їжу Львова та улюблені страви
- 41:02 — Тимур про те на що він орієнтується
- 44:40 — Тимур про плани на майбутнє та про роботу на кухні
- 48:40 — Тимур про плани попрацювати у львівському «Товаристві»
- 55:09 — Про проблеми з кухарями та що з цим робити
- 1:04:33 — Про тік-ток, огляди та «Кебаб Даш»
- 1:08:42 — Конкурс