Олександр Боїм
Випуски за участю
-
Реве та стогне ресторатор – #12 Тимур Габуєв про роботу борт-провідником, «Дідову Хатчину» та проблеми з кухарями
-
Реве та стогне ресторатор – #11 Павло Гук про Pure & Naive, вино та IT-підхід у ресторанах
-
Реве та стогне ресторатор – #10 Євген Клопотенко про свій ресторанний бізнес, casual fine dining, планування та хейт
-
Реве та стогне ресторатор – #9 Володимир Ярославський про перші кроки в ролі кухаря, ресторани України та стажування закордоном
-
Реве та стогне ресторатор – #8 Андрій та Тетяна Микитин про Cheese Bakery, закриття закладу та сімейний бізнес
-
Реве та стогне ресторатор – #7 Фелікс Безрук про американо, розчинну каву та кар‘єру бариста
-
Реве та стогне ресторатор – #6 Міралі Ділбазі про свій шлях, високу кухню в Україні та експерименти
-
Реве та стогне ресторатор – #5 Алекс Купер про можливості під час війни, мотивацію та системність у бізнесі (1 серія)
-
Реве та стогне ресторатор – #4 Лейла і Сашко про перегрітий ринок Львова, київський сервіс та волонтерство
-
Реве та стогне ресторатор – #3 Ігор Сухомлин про 90-ті, нові формати, неймінг та керування бізнесом від “громадянина Бессарабки”
-
Реве та стогне ресторатор – #2 Ілля Сьомін про шлях від скейтера до шеф-кухаря, Food spot та смачні бургери
-
Реве та стогне ресторатор – #1 Анна Завертайло про Honey, інвестиції, команду та маркетинг