У другому епізоді ми поспілкувались з Іллею Сьоміним — шеф-кухарем та співвласником Tin Tin Food Spot, Pie Spot і CHICA Poblana. Ми поговорили про те, як Ілля пішов з будівельного бізнесу на кухню і став одним з найпопулярніших київських шефів, про те, чому баланс у їжі — це погано, про смачні бургери, успішні бізнес-відносини, нові проєкти та улюблену їжу.
🎬 План подкасту:
- 00:00 – Інтро
- 1:25 — Як Ілля Сьомін став тим, ким він є зараз?
- 6:00 — Чому треба занурюватись у справу, яку ти починаєш?
- 7:17 — Чому, перш ніж покращувати технологію, її треба багато разів повторити?
- 8:53 — “Я розпочав свою кар’єру на кухні у 23 роки”
- 9:58 — “Я казав що ніколи більше не буду займатись будівництвом і зараз я знов на будівництві кожен день”
- 11:16 — Що надихає Іллю Сьоміна?
- 16:17 — Як зробити кращі бургери, які будуть відрізнятись від інших?
- 19:59 — Як навчитись створювати унікальні блюда та чому баланс — це погано?
- 26:03 — Чи готові українці сприймати нову їжу?
- 30:29 — Чи можуть ресторатори орієнтуватись не на смаки аудиторії, а виключно на власні?
- 33:17 — “Всі ресторани дають вибір і ти повинен вибрати де тобі смачно”
- 35:45 — “В столиці робити щось нове легше ніж в регіонах. І це нормально”
- 41:28 — “Я не розумію, чому я повинен кликати розповідати про мій заклад когось, хто розуміється на моїй їжі гірше за мене”
- 45:49 — Говоримо про гостроту у стравах
- 50:53 — Говоримо про бургери та їмо Mimosa-бургер
- 57:23 — Ілля Сьомін про бізнес-стосунки та те, як їх підтримувати
- 1:06:13 — Ілля Сьомін про робочі відносини зі своєю дівчиною
- 1:11:12 — Ілля Сьомін про існуючі та нові заклади
- 1:21:12 — Як Ілля Сьомін обирає людей у команду?
- 1:30:31 — Які проєкти хоче відкрити Ілля Сьомін?
- 1:32:28 — Яку їжу любить Ілля Сьомін?