Ігор Сухомлин про 90-ті, нові формати, неймінг та керування бізнесом від “громадянина Бессарабки”

Подкаст
Реве та стогне ресторатор
Випуск
3
Дата
02.11.2022
Тривалість
91 хв
Говорять
Де слухати

У третьому епізоді ми поспілкувались з Ігорем Сухомлином — відомим ресторатором, власником великої кількості закладів, серед яких Mimosa Brooklyn Pizza, Mimosa Burger, Fish&Pussycat та франшиза «Балувана Галя» тощо. Сухомлин є також ідейним натхненником курсів та конференцій Restopraktiki. Ми поговорили про те, як Ігор потрапив у ресторанний бізнес, про специфіку роботи закладів у 90-ті, про те, як придумувати різні цікаві формати та про те, як керувати великою кількістю ресторанів у різних містах.

🎬 План подкасту:

Попередній випуск
Наступний випуск