У шостому епізоді ми поспілкувались з Міралі Ділбазі — шеф-кухарем, ресторатором та співзасновником закладу Mirali Restaurant в Києві. Ми поговорили про його шлях від футболіста до шеф-кухаря, fine dining, експерименти та сервіс в закладі Міралі.
🎬 План подкасту:
- 00:00 — Вступ
- 1:32 — Сашко про першу зустріч з Міралі
- 2:17 — Як у Міралі справи?
- 2:37 — Про файн дайнінг під час війни
- 5:13 — Хто гості Mirali?
- 7:47 — Як бути людиною, яка керує унікальним рестораном?
- 12:02 — Чому ресторан називається Mirali?
- 17:17 — Що таке Mirali як ресторан?
- 20:23 — Які цінності в Mirali і як туди потрапити?
- 25:07 — Про експерименти на кухні та як з простої страви зробити щось складне;
- 30:49 — Ще про файн дайнінг
- 34:30 — Про складні та незрозумілі слова у високій кухні
- 40:10 — Про сервіс в Mirali
- 50:06 — Як Міралі став шефкухарем?
- 1:04:10 — Куди ходить їсти Міралі?
- 1:07:45 — Міралі про нагороду та цілі
- 1:16:58 — Як Міралі працює без світла?
- 1:23:04 — Міралі про плани
- 1:27:48 — Розіграш вечері в Mirali
- 1:28:56 — Міралі про улюблену страву