У восьмому епізоді ми поспілкувались з Андрієм та Тетяною Микитин — співвласниками кафе-кондитерських Cheese Bakery. Поговорили про закриття закладів, сімейний бізнес, роботу з командою та фінансову грамотність.
🎬 План подкасту:
- 00:00 — Вступ
- 1:26 — Що таке Cheese Bakery?
- 3:37 — Що змінилось в роботі Cheese Bakery за два роки з 2021?
- 7:30 — Про роботу з маркетологами
- 11:00 — Про сварки та те, хто за що відповідає в команді Cheese Bakery
- 15:27 — Як зрозуміти куди рухати бізнес? Як допомогає в цьому аудиторія?
- 21:22 — Про те, як обстріли впливають на відвідуваність закладу
- 24:20 — Про повномасштабне вторгнення
- 26:40 — Про роботу в умовах відключення електроенергії
- 30:20 — Про співпрацю міської влади Львова з рестораторами
- 31:53 — Знову про роботу в умовах відключення електроенергії
- 34:40 — Про витрати та перегляд цін
- 37:08 — Про спокійне життя
- 38:28 — Про закриття Freska
- 45:14 — Про співпрацю з Юрієм Нікітюком та Міралі
- 49:30 — Про Cheese Bakery Kivsh
- 58:54 — Про плани
- 1:08:43 — Про команду Cheese Bakery
- 1:12:00 — Про фінансову грамотність для команди та чайові
- 1:18:55 — Про мотивацію на виробництві
- 1:24:32 — Знову про чайові
- 1:30:30 — Конкурси