У девʼятому епізоді ми поспілкувались з Володимиром Ярославським — шеф-кухарем, співвласником ресторану Lucky, бренд-шефом Good Wine та суддею проекту «МастерШеф Україна». Поговорили про стажування й роботу закородоном та як шефам просувати свій особистий бренд.
🎬 План подкасту:
- 00:00 — Вступ
- 1:15 — Яку їжу любить та не любить Ярославський?
- 4:02 — Як Ярославський почав готувати?
- 10:37 — Ярославський про роботу в росії
- 13:16 — Ярославський про іноземну освіту
- 17:31 — Ярославський про комплексь, впевненість та навчання
- 22:25 — Про плани жити в Іспанії та стажування в Лондоні
- 26:37 — Про фінансовий модуль від Poster
- 27:10 — Приїхала їжа, Ярославський розповідає як її робив
- 38:58 — Ярославський про Інстаграм
- 44:40 — Ярославський про те, як шефи мають просувати свій бренд та чому треба навчатись
- 49:12 — Ярославський про те, як розвиватись кухарям-початківцям?
- 53:44 — Чи існує ком’юніті шефів в Україні?
- 56:38 — До кого можна піти на стажування?
- 58:30 — Ярославський про волонтерство
- 1:03:30 — Ярославський про те, чому шеф — це менеджер та про своїх друзів?
- 1:07:01 — Ярославський про міжнародну франшизу української кухні
- 1:20:27 — Ярославський про те, як на нього впливає війна
- 1:24:25 — Як зробити смачний мелт та як мозок сприймає смаки?
- 1:27:00 — Ярославський про те, чому в Україні краще
- 1:29:21 — Конкурс