У десятому епізоді ми поспілкувались з Євгеном Клопотенко — шеф-кухарем, засновником соціального проeкту «Нове шкільне харчування», співзасновником ресторанів «100 років тому вперед» та «Інші». Поговорили про те як працюють ресторани Євгена, що таке формат casual fine dining в Україні, запитали про плани на майбутне та як він реагує на хейт в соцмережах і поза ними.
🎬 План подкасту:
- 00:00 — Вступ
- 2:11 — Про ресторанних менеджерів та менеджерок
- 4:14 — Як Клопотенко став менеджером в ресторані
- 7:15 — Чи сам Клопотенко керує своїми закладами?
- 11:18 — Ким себе ідентифікує Клопотенко?
- 16:02 — Клопотенко про те, чому відкрив свій ресторан
- 22:34 — Як виглядає класичний місяць Клопотенко?
- 30:04 — На що Клопотенко витрачив свої перші гроші?
- 35:55 — Як Клопотенко обирає людей в команду?
- 42:47 — Клопотенко про команду
- 45:14 — Про фінансовий модуль від Poster
- 45:52 — Їжа з «100 років тому вперед»
- 47:07 — Про фільм «Меню» та fine dining
- 48:42 — Клопотенко як подразник
- 51:35 — Повернення до теми fine dining та про сет зі «100 років тому вперед»
- 56:38 — Про продукти українського походження
- 1:02:36 — Про інших шефів та про обговорення один одного
- 1:07:17 — Що таке нова українська кухня?
- 1:09:22 — Про оцінку інших шефів
- 1:12:02 — Про ресторанну критику
- 1:14:55 — Клопотенко про медійність та хейт
- 1:22:08 — Клопотенко про плани на майбутнє
- 1:31:19 — Конкурс